Tuhdin 75Nm maksimiväännön tarjoava Performance Line CX on täydellinen moottoritekniikka vaativalle sähköpyörän käyttäjälle. eMTB-tila antaa aina oikean määrän tehoa. Jopa 300% optimaalisesti annosteltua avustusta, uskomaton dynamiikka ja ainutlaatuinen pito tarjoavat parhaan mahdollisen kokemuksen kaikissa maastoissa. Progressiivinen moottorin avustus mukautuu automaattisesti erilaisiin ajotyyleihin, joten avustustason vaihtamiseen ei enää ole tarvetta eMTB-tilaa käytettäessä.

Ajotietokone Purion

Boch ajotietokone on selkeä ja helppokäyttöinen. Näytöstä voi tarkistaa helposti akun latauksen tilan ja nopeuden ajon aikana. Lisäksi näkyvillä on valittu ajotila ja ajettu matka. Valojen kytkeminen päälle ja pois onnistuu näytöstä.

Moottori Performance Line CX

Tehokkaassa Bosch Performance Line CX moottorissa on 75 Nm vääntömomentti jolla liikkeelle lähtö on kevyt. Avustustehon vaihtaminen on nopeaa, tasoja löytyy neljä: Eco 50%, Tour 120%, Sport 210% ja Turbo 300%.

Akku Power Tube 500 Wh

Bosch Power Tube 36V, 13,4Ah, 500Wh

Tehokas Lithium-akku joka painaa 2,8 kg. Kennoja on 40 kpl, 10 rivissä yhteensä 4 riviä. Latauslämpotila 0-40C sekä varastointi kuivassa 0-20 asteen lämpötilassa. Varastoitaessa kannattaa välttää suoraa auringonpaistetta ja/tai muuten lämpimiä olosuhteita.

Akun kestoon ja ajettavaan matkaan vaikuttaa monet eri tekijät

  • Kuljettajan paino ja ajotyyli
  • Kampien kierrosluku
  • Rengaspaine
  • Akun varastointilämpötila, latausaste sekä luonnollinen vanheneminen
  • Ajo-olosuhteet: maastotyyppi (mäkinen maasto vs. tasamaa), tien pinta sekä lähtöjen ja pysähdysten määrä

Kokeile miten eri tekijät vaikuttavat akun kestoon

Lataa Bosch käyttöohje tästä >

Vihjeitä käyttäjälle

Mahdollisuuksien mukaan pidä jatkuva kadenssi yli 50 kierrosta/minuutissa. Käytä vaihteita ja erityisesti pientä vaihdetta mäkisessä maastossa ja liikkeelle lähtiessä. Sopeuta vaihteiden käyttö maaston/nopeuden mukaan. Kiihdyttäminen syö energiaa, ennakoi ajo tasaiseksi. Huomioi että matala rengaspaine kasvattaa pyörimisvastusta ja matala lämpötila vaikuttaa akun kestoon.

Talvikäytössä akku kannattaa asentaa pyörään juuri ennen lähtöä. Käytä akulle tarkoitettua lämpösuojaa. Lataa akku aina sisätiloissa ja anna akun lämmetä talvikäytön jälkeen 1 tunti ennen latauksen aloittamista.