Shimano Steps on sähköpolkupyörään asennettu komponenttien järjestelmä, joka tukee sinua kaikissa seikkailuissa. Tasaisesti käyvä, hiljainen moottori kompaktissa, kevyessä kotelossa on tyylikäs ja tarjoaa mahtavan ajokokemuksen. Yksi markkinoiden kevyimmistä ja kompakteimmista moottoreista. Shimano Stepsin vahva mutta samalla älykäs sähköavustus takaa vakaan ja luonnollisen tuntuman. Helppo käyttöinen ja erittäin kestävä kaikissa sääolosuhteissa.

Shimano Steps E6000 City/Trekking

E6000 STEPS CITY -sähköpyöräjärjestelmän ansiosta liikut helposti kaupungin liikenteessä tai nautit rennoista ajoretkistä. Selkeän suunnittelun ja luonnollisen ajotuntuman ansiosta tyylikkyytesi on taattu.

Ajotietokone

Näyttää nopeuden, etäisyyden, matkan keston, ajan, vaihteet, arvioidun alueen ja akun varaustilan

Näyttää nopeuden, etäisyyden, matkan keston, ajan, vaihteet, arvioidun alueen ja akun varaustilan. Virta ja Valot päällä / Pois toiminto

Moottori Steps DU-E6000

Tasaisesti käyvä, hiljainen moottori kompaktissa, kevyessä kotelossa on tyylikäs ja tarjoaa mahtavan ajokokemuksen. Vahva mutta samalla älykäs sähköavustus vakaata ja luonnollista tuntumaa varten. Moottori on erittäin kevyt, vain 3,2 kg joka toimittaa 50 Nm:n momentin. Teho siirtyy keskiörattaan välityksellä. Momentintunnistus eli moottori avustaa ainostaan silloin kun polkimille kohdistuu painetta.

Neljä avustusasetusta:
• High: täysi tuki maksimitehoon (tuki 230%)
• Normal: intuitiivinen asteittainen tuki (tuki 150%)
• Eco: vakaa tuki pitkille matkoille (tuki 70%)
• Walk: tukee sinua, kun sinun pitää pysähtyä ja taluttaa pyörää – helppo aktivoida

Akku 418Wh/504Wh

Suuren kapasiteetin litiumioniakku ylivoimaiseen kestoon: 418 ja 504Wh asennettuna takatelineeseen (paino 2,6kg) tai alaputkeen (paino 2,7kg). Pikalataus uudella laturilla (EC-E6000): 80% 2 tunnissa, 0-100% 4 tunnissa. Jopa 1000 latauskertaa tyhjästä täyteen ilman merkittävää tehonlaskua.

Sähköavustustila ja kapasiteetti / etäisyys (perustuu yhdistettyyn pyöräilijän/pyörän 100 kg:n painoon ajettaessa tasaisia teitä 23km/t käyttäen vaihdetta 7 (INTER 8)

High: 70km (tuki 230%)
Normal: 100km (tuki 150%)
Eco: 150km (tuki 70%)

Lataa Shimano Steps käyttöohje tästä >