Shimano Steps on sähköpolkupyörään asennettu komponenttien järjestelmä, joka tukee sinua kaikissa seikkailuissa. Tasaisesti käyvä, hiljainen moottori kompaktissa, kevyessä kotelossa on tyylikäs ja tarjoaa mahtavan ajokokemuksen. Yksi markkinoiden kevyimmistä ja kompakteimmista moottoreista. Shimano Stepsin vahva mutta samalla älykäs sähköavustus takaa vakaan ja luonnollisen tuntuman. Helppo käyttöinen ja erittäin kestävä kaikissa sääolosuhteissa.

Shimano Steps E8000 MTB

Koe ennen kokematon vapaus. Kaikki on lopulta yksinkertaista. Vain erityisesti maastopyörille suunniteltu järjestelmä voi antaa aidosti uuden ajokokemuksen. SHIMANO STEPS MTB:n avulla selviydyt mutkista nopeasti ja selvität muut esteet hetkessä. Järjestelmä tarjoaa lisää tukea ylämäkeen kiivettäessä. Se on kevyt ja helppo käsiteltävä. Se säätyy kuljettajan taitotason mukaan. Parempi tuki tiiviimmälle rytmille, jolloin ajaminen tuntuu edelleen luonnolliselta.

Ajotietokone

Kattava valikoima sähköavustusasetuksia, jotka vastaavat uniikkia ajotyyliäsi. Kompakti, helposti luettava näyttö, jossa on dynaamiset kuvat vaihdettaessa asetusten välillä. Voit räätälöidä tukiasetukset valitsemalla Dynamic-, Explorer- tai Custom-tilat, jolloin ne vastaavat täydellisesti ajotyyliäsi ja maastoa. Tietokone on suunniteltu erityisen kompaktiksi ja kestäväksi maastopyörällä ajamista varten. Helposti luettava LCD-näyttö – kaikilla tukiasetuksilla on eri väri. Tyylikäs ohjaustankoon asennettu tietokone, jossa dynaaminen LCD-näyttö näyttää vaihteen numeron, sähköavustustilan ja akun varauksen. Voit räätälöidä mieltymyksesi langattomasti Bluetoothin kautta.

Moottori Steps DU-E8000

Tehokas SHIMANO STEPS -moottori on tarpeeksi vahva selviytymään jyrkimmistäkin nousuista, mutta riittävän intuitiivinen, jotta saat juuri oikean määrän tukea joka polkaisulla matkan varrella. Suunniteltu erityisesti antamaan tavallisen maastopyörän luonnollinen tuntuma. Momentintunnistus eli moottori avustaa ainostaan silloin kun polkimille kohdistuu painetta. Suuri antoteho, enintään 70 Nm ja vakaa tuki 25 km/t nopeuteen asti.

Kolme avustusasetusta:
• Boost: täysi tuki maksimitehoon (tuki 230%)
• Trail: tuki 150%
• Eco: vakaa tuki pitkille matkoille (tuki 70%)

Akku 36V 14Ah 504Wh

Äärimmäisen kestävä, tehokas akku (paino 2,8kg), joka on suunniteltu erityisesti maastopyöräilyyn. Maastopyörille suunniteltu kompakti, matalan profiilin malli parannettua iskun- ja tärinänkestoa varten. 1000 latauskertaa ilman merkittävää tehonlaskua. Pikalataus 0-80% 2,5h ja 0-100% 5h.

Sähköavustustila ja kapasiteetti / etäisyys (perustuu yhdistettyyn pyöräilijän/pyörän 100 kg:n painoon ajettaessa tasaisia teitä 23km/t käyttäen vaihdetta 7 (INTER 8)

Boost: 50km (tuki 230%)
Trail: 75km (tuki 150%)
Eco: 100km (tuki 70%)

Lataa Shimano Steps käyttöohje tästä >